Bezoek PEC Zwolle - Excelsior

Businessclub vv Zeewolde bezoekt de wedstrijd PEC Zwolle - Excelsior

Het inmiddels bekende bezoek aan een betaald voetbalwedstrijd van de Businessclub vond 14 april plaats. Met een groep van 18 leden met de bus naar Zwolle, waar we ontvangen werden door Joost Broerse (Commercieel directeur) en Drik Marcellis (speler 1e eltal) in een van de Skyboxen. Joost heette ons welkom en vertelde nog kort over zijn eigen carriere en huidige rol binnen PEC. Dirk gaf en uitleg hoe PEC wilde spelen en het belang van het halen van punten om mee te kunnen doen in de play offs.

Voordat de wedstrijd begon konden we ons tegoed doen aan een heerlijk warm en koud buffet. Voldaan hebben we de wedstrijd gevolgd. PEC opende de wedstrijd in de eerste helft sterk, kwamen helaas niet verder dan 1 doelpunt. Na rust starten Excelsior met een hele andere instelling en kantelde de wedstrijd. Via een penalty kwamen ze op 1-1.

In het verdere verloop van de wedstrijd vielen er geen doelpunten, wedstrijd eindigde in een 1-1 eindstand. Voor Excelsior geldt nu dat ze officieel veilig zijn, PEC heeft nog wat punten nodig voor plaatsing van de play-offs.

De poule die voor de wedstrijd ingevuld was, had niemand goed. De prijs voor de winnaar (de gesigneerde wedstrijdbal) gaat daarom naar de Businessclub en krijgt een mooi plekje in de Lentink de Jonge Lounge.

 

Wedstrijden VV Zeewolde 1

Geen evenementen

BC VVZ Bijeenkomsten

Geen evenementen

Leden BC VVZ