Nieuwjaarsreceptie Businessclub

 

Afgelopen vrijdag organiseerde de Businessclub vv Zeewolde haar 1e nieuwsjaarreceptie in De Lentink De Jonge lounge.

Uit de toespraak van ad interim voorzitter Bert Kamsteeg bleek dat dit ook de laatste nieuwsjaarreceptie was.

Door de sloop van het tijdelijk verblijf van de BC en de verbouw van de multifunctionele ruimte bij de voetbalvereniging viel de jaarlijkse kerstborrel uit en werd er voor deze ene keer een nieuwjaarsreceptie gehouden.

De Businessclub is nu vaste huurder geworden van de multifunctionele ruimte, die tijdens de activiteiten van de BC de Lentink De Jonge-lounge wordt genoemd.

In de toespraak van Bert Kamsteeg werd stil gestaan bij de bijdrage die de BC heeft gedaan aan de vv Zeewolde om de verbouwing te bekostigen maar ook werd er gekeken naar de toekomst.

De BC wil graag in samenspraak met de vereniging meer aandacht geven aan de gehele vereniging en niet alleen het 1e elftal in het bijzonder. Een voorbeeldje hiervan is dat alle BC-leden lid geworden zijn van de nieuwe supportersclub TIFO VVZ.

Speciale aandacht was er voor de “vrijwilliger van het jaar”, Johan Worst ontving deze titel als vaste barman van de BC die bij iedere activiteit de leden en gasten van een hapje en een drankje voorziet.

Wedstrijden VV Zeewolde 1

Geen evenementen

BC VVZ Bijeenkomsten

Geen evenementen

Leden BC VVZ