Open dag Businessclub vv Zeewolde

Op 7 april a.s. houdt de Businessclub vv ZEEWOLDE open dag voor ondernemers en zakenmensen uit Zeewolde en omstreken.

Sinds een aantal maanden heeft de Businessclub een nieuw onderkomen bij vv Zeewolde. Een mooi ingerichte ruimte waar het goed is om elkaar te ontmoeten. Tijdens de thuiswedstrijden van het 1ste elftal van vv Zeewolde is de “Lentink & de Jonge-lounge” geopend voor de leden om samen naar de wedstrijd van het eerste te kijken. Daarnaast worden er onder het genot van een drankje en een hapje zakelijk en sportieve ervaringen gedeeld.

Of je nu een landelijk bedrijf hebt of ZZP-er bent, iedereen is welkom.

Naast het bezoek van de thuiswedstrijden van het 1ste elftal van vv Zeewolde worden er ook ander activiteiten georganiseerd voor de leden. Te denken valt aan de WinterBBQ, bezoek aan een voetbalwedstrijd uit de eredivisie, etc.

Mooie momenten om te netwerken met andere bedrijven en personen.

Op dit moment heeft de Businessclub 28 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Mocht u interesse hebben om deel uit te maken van deze groep enthousiaste zakelijke en sportieve ondernemers, dan bent u van harte uitgenodigd voor onze Open Dag. Vanaf 14.30 uur op zaterdag 7 april a.s. ontvangen wij u graag tijdens de thuiswedstrijd van vv Zeewolde tegen sv Prins Bernard 1 uit Uddel. Met een lidmaatschap steunt u voetbalvereniging vv Zeewolde en geniet u van de persoonlijke en zakelijke contacten. Wilt u langs komen, geef u op via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot ziens op 7 april a.s. op Sportpark “de Horst”

Leden BC VVZ